UEC de BARCELONA
UEC de Barcelona UEC de Barcelona
   Soci virtual Notícies Entitat Cursos   

50è aniversari de la SIM


Logo Cursa Bassiero 2017


Curs de Medicina i Socors de Muntanya
Benvingut a la web de la UEC de Barcelona

 • SORTIDA AL TAGA (2.038mt)

  La gent de la “UEC Camina”, aquest diumenge 18/09/2016 volíem anar al Puig Sestela (2.013 mt), cim culminant de la serra Cavallera, deixant el cotxe a la Rectoria de Sant Marti i pujant per la Portella d’Ogassa, però a Ripoll una averia al cotxe ens va fer passar abans pel taller mecànic, per sort va ser fàcil d’arreglar i sumant-hi el dinamisme d’un mecànic molt eixerit, ens va permetre disposar del cotxe per poder fer una excursió curta. Llavors  vàrem decidir fer el Taga des del coll de Jou, a on s’hi arriba per la mateixa pista en cimentada que des de Ogassa porta a Sant Martí.
  Un cop a dalt del coll de Jou (1637 mt) un dret camí que passa pel Pla de les Cabanes va a parar a la carena que ve de la Portella d’Ogassa i en poca estona s’arriba al herbós i panoràmic Taga, en una hora vàrem fer els 400 mt de desnivell i ens va permetre dinar dalt del cim gaudint d’una vista i una companyia magnífica.
  Desnivell: 401 mt.
  Dificultat: Fàcil (perfecta per fer amb nens)

  Temps : 1h. aprox.

   


© UEC de Barcelona
Som al Carrer de Rocafort, 7, Baixos, 08015 Barcelona | Telèfon: 93 454 58 55 | Email: secretaria@uecbarcelona.org | Horari d'obertura: Dilluns, Dimecres i Divendres de 19h a 21h.
Avís legal | Política de privacitat | Webmaster