UEC de BARCELONA
UEC de Barcelona UEC de Barcelona
   Soci virtual Notícies Entitat Cursos   

50è aniversari de la SIM


Logo Cursa Bassiero 2017


Curs de Medicina i Socors de Muntanya
Benvingut a la web de la UEC de Barcelona

 • Benvolguts i benvolgudes,

  Ja fa un temps que estem fent vincles amb el nostre barri, Sant Antoni, per donar-nos a conèixer i créixer per tal de fer accessible l’excursionisme en una zona on en som l’única entitat d’aquest caire. Una de les accions que s'han emprès ha sigut participar en la fundació de la federació d’entitats de Calàbria66: un espai veïnal, autogestionat, on es realitzen conferències, projeccions i altres activitats.

  El següent pas, i no menys important, és renovar el nostre local social per tal d'obrir-lo al barri. Per això, ens traslladem al carrer Rocafort, 7 juntament amb l'ONG De Veí a Veí, on tindrem un local amb accés directe al carrer i un gran espai que ens permetrà gaudir i desenvolupar nous projectes.

  A partir de dilluns 17 d'octubre ens podreu trobar al nou local. Amunt la persiana!

  Aquesta ha sigut la primera fase de la renovació que volem donar a la nostra entitat; una renovació que ens permetrà ser més partícips en el nostre barri, així com realitzar noves activitats, relacions i experiències.

  LA INAUGURACIÓ ESTÀ PREVISTA PEL DIA 21 DE GENER, EMMARCADA A LA FESTA MAJOR DEL BARRI DE SANT ANTONI 2017

  Si esteu interessats en rebre el notícies nostres us agrairíem que ens enviéssiu un correu a secretaria@uecbarcelona.org amb el vostre nom i cognom o que ens truquéssiu al telèfon 93 454 58 55 en horari de secretaria.

  Estem molt il·lusionats amb aquests nous reptes i esperem engrescar-vos a tots vosaltres.

  Atentament,

  La Junta Directiva i Comissió Organització Renovació   


© UEC de Barcelona
Som al Carrer de Rocafort, 7, Baixos, 08015 Barcelona | Telèfon: 93 454 58 55 | Email: secretaria@uecbarcelona.org | Horari d'obertura: Dilluns, Dimecres i Divendres de 19h a 21h.
Avís legal | Política de privacitat | Webmaster