UEC de BARCELONA
UEC de Barcelona UEC de Barcelona
   Soci virtual Notícies Entitat Cursos   

50è aniversari de la SIM


Logo Cursa Bassiero 2017


Curs de Medicina i Socors de Muntanya
Benvingut a la web de la UEC de Barcelona, apartat entitat
L’any 1931, amb la fusió de les entitats: Associació Joventut Excursionista “AVANT” (1904), Centre Excursionista “PÀTRIA” (1915), Secció Excursionista de la Penya Irònica (1925), Grup Excursionista de la Unió Professional (1928) i el Grup Excursionista “ISARDS” (1929), es creà la Unió Excursionista de Barcelona, la qual, l’any 1932 es denominà Unió Excursionista de Barcelona-Centre, i l’any 1933 es denominà Unió Excursionista de Catalunya-Barcelona, primer nucli d’excursionistes del que en el decurs del temps seria l’actual Unió Excursionista de Catalunya.
De totes aquelles entitats fusionades, la més antiga, “L’AVANT”, fou creada l’any 1904, així doncs, és en aquesta data quan s’inicien les activitats de l’actual UEC de Barcelona.
La Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona és una entitat dedicada al foment de la tècnica i de la pràctica de l’Excursionisme, en totes les seves vessants, tant esportives com culturals i de lleure. Per tal de dur a terme totes aquestes activitats hi ha constituïdes les següents seccions: Muntanya, Alta Muntanya i Escalada (SAME), Iniciació a la muntanya, Investigacions i Recerques Espeleològiques (SIRE), Esquí, Cantaires de la UEC, Arxiu Bibliogràfic Excursionista (ABE) i Fotografia.


© UEC de Barcelona
Som al Carrer de Rocafort, 7, Baixos, 08015 Barcelona | Telèfon: 93 454 58 55 | Email: secretaria@uecbarcelona.org | Horari d'obertura: Dilluns, Dimecres i Divendres de 19h a 21h.
Avís legal | Política de privacitat | Webmaster