UEC de BARCELONA
UEC de Barcelona UEC de Barcelona
   Soci virtual Notícies Entitat Cursos   

50è aniversari de la SIM


Logo Cursa Bassiero 2017


Curs de Medicina i Socors de Muntanya
Benvingut a la web de la UEC de Barcelona, apartat soci virtual
Aquesta modalitat de soci no atorga els mateixos drets que un soci presencial però si que permet demanar les diferents llicències federatives, amb la corresponent cobertura d'assegurança, més adient a la seva activitat entre les diferents Federacions Esportives Catalanes on la UEC hi és associada:
  • Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)
  • Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME)
Encoratgem a tots aquells que es decideixin a triar aquesta modalitat a respectar l'entorn natural on desenvolupin la seva activitat i informar-se de les zones amb regulació d'activitats especialment parcs naturals. Tingueu present que s'ha de ser responsable durant el desenvolupament de les activitats i cal formar-se tècnicament.

Un dels requisits principals per ser soci on-line és no haver estat soci de ple dret de la UEC en els últims 3 anys anteriors al moment de la inscripció.

Com tramitar-la

Només has de seguir els següents passos:
  1. Emplenar el document següent escollint la modalitat desitjada: Qüestionari.
  2. Fer la transferència indicant: Soci Virtual + Nom i cognoms al número de compte de

    "La Caixa"
    ES3521001391940200067152


  3. Enviar el qüestionari omplert, juntament amb el rebut conforme s'ha realitzat la transferència a l'adreça de correu electrònic secretaria@uecbarcelona.org
  4. Uns dies després de rebre la transferència et respondrem al teu correu electrònic amb el número de Soci Virtual de la UEC de Barcelona
El Soci Virtual no té dret a l'ús de les instal·lacions de l'entitat. Per poder tenir aquest dret s'ha de ser Soci de ple dret. Per a més informació contacteu directament amb nosaltres.


© UEC de Barcelona
Som al Carrer de Rocafort, 7, Baixos, 08015 Barcelona | Telèfon: 93 454 58 55 | Email: secretaria@uecbarcelona.org | Horari d'obertura: Dilluns, Dimecres i Divendres de 19h a 21h.
Avís legal | Política de privacitat | Webmaster