Iniciació per infantsmore_vert
Iniciació per infantsclose

La Secció d’Iniciació a la Muntanya (SIM), és la secció de la UEC de Barcelona que va dirigida a tots aquells nens i nenes, d’entre 6 i 17 anys, apassionats per la muntanya i la natura, i que volen descobrir què amaga l’excursionisme, la neu, l’escalada i la BTT. 

Més informació

Alta muntanya i escaladamore_vert
Alta muntanya i escaladaclose

La Secció d’Alta Muntanya i Escalada (SAME) de la UEC de Barcelona, organitza sortides d’alpinisme, escalada, esquí de muntanya i barrancs, tant per joves com per adults, en terrenys més alpins i amb un caire tècnic. 

Més informació

 

 

Senderismemore_vert
Senderismeclose

A la UEC de Barcelona una de les principals activitats que fem és senderisme, del qual el principal objectiu és connectar a la gent amb el medi natural, les zones i cultures rurals. . Hi ha diferents grups que practiquem aquesta modalitat esportiva:

  • 3r diumenge
  • UEC camina
  • Cims i senders
  • Veterans

Més informació

Bassieromore_vert
Bassieroclose

La Cursa Bassiero és una cursa d’esquí de muntanya per equips que organitza la UEC de Barcelona.
Amb un traçat marcadament alpí, la competició transcorre a través de les Valls d’Àneu, al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, un escenari immillorable per a practicar un dels nostres esports preferits i al mateix temps gaudir d’un dels entorns de muntanya més bells del territori català. Però la Cursa Bassiero no és només una cursa.

Més informació

Cursos i tallersmore_vert
Cursos i tallersclose

Durant el curs, s’organitzen cursos i tallers pels socis i sòcies de l’entitat.

Més informació

Projeccionsmore_vert
Projeccionsclose

Des de la UEC de Barcelona organitzem un Cicle de Projeccions de Muntanya, en el qual cada mes passem una pel·lícula a l’auditori de l’espai veïnal de C66, al carrer Calàbria 66, on tothom hi és convidat. 

L’entrada és gratuïta, col·laborant amb l’ONG De Veí a Veí del Barri de Sant Antoni, portant 1L de llet. 

Més informació