Projeccions

Propera projecció

La 7a projecció del Cicle 2020-2021 ja és aquí!

El dijous 20 de maig a les 20h15 a l’auditori de Calàbria66, Arco Iris, amb Edu Marin i Armand Ballart.

Tindrem el plaer d’escoltar les aventures de l’escalador professional Edu Marin, i les seves peripècies, volades i dances verticals fins a aconseguir alliberar (escalar en lliure, sense l’ajuda artificial) la via Arco Iris (6a/Ae o 8C+), situada al Plàtan de Diables, la paret amb més metres desplomats de Montserrat.

També comptarem amb la presència d’un dels seus aperturistes, l’Armand Ballart, que juntament amb German Folch, l’any 1979, van obrir aquesta via carregada de curiositats; com són el seu traçat, la logística i una tirolina que la fa passar d’una paret a l’altra.

Col·labora amb la UEC de Barcelona i C66 amb la Taquilla Inversa un cop acabada la pel·lícula, i amb l’ONG De Veí a Veí, portant 1L de llet.

Gaudeix de la pel·lícula seguint totes les mesures de seguretat i no oblidis la teva mascareta.

#PerUnCicleSegur

— IMPORTANT —

1. Les portes a l’auditori s’obriran a les 20h per tal de poder garantir una entrada esglaonada a l’espai.

2. Degut a l’aforament limitat de l’auditori és imprescindible inscriure’s prèviament per tal de poder tenir un registre de les persones assistents. Trobaràs l’enllaç d’inscripció fent clic a la imatge.

3. És imprescindible portar l’entrada generada en el moment de la inscripció, en format digital al mòbil o impresa, per tal de poder entrar a l’auditori.

4. Recorda que l’aforament és limitat, i si finalment no hi pots assistir, envia un correu electrònic a projeccions@uecbarcelona.org perquè algú altre pugui gaudir de la teva entrada.

5. És obligatori l’ús de la mascareta.

6. Disposaràs de gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida de l’auditori.

Cartells anteriors projeccions Cicle 2020-2021: