Projeccions

Propera projecció

La 1a projecció del cicle 2021 – 2022 ja és aquí!

El dijous 28 d’octubre a les 20h15 a l’auditori de Calàbria66, viurem l’aventura a l’Himalaya amb el documental “Ama Dablam 1981”

Celebrarem el 40 aniversari d’aquesta expedició amb alguns dels seus alpinistes i amb convidats del món de la muntanya.

Una pel·lícula sobre l’ascensió a l’Ama Dablam, un cim de 6.800m, que ens transportarà fins al Nepal per sentir l’escalada des de la butaca.

Degut a l’aforament limitat de l’auditori, és imprescindible inscriure’s prèviament per tal de poder tenir un registre de les persones assistents!

Col·labora amb la UEC de Barcelona i C66 amb la Taquilla Inversa un cop acabada la pel·lícula, i amb l’ONG De Veí a Veí, portant 1L de llet.

Gaudeix de la pel·lícula seguint totes les mesures de seguretat i no oblidis la teva mascareta.

#PerUnCicleSegur

— IMPORTANT —

1. Les portes a l’auditori s’obriran a les 20h per tal de poder garantir una entrada esglaonada a l’espai.

2. Degut a l’aforament limitat de l’auditori és imprescindible inscriure’s prèviament per tal de poder tenir un registre de les persones assistents. Trobaràs l’enllaç d’inscripció fent clic a la imatge.

3. És imprescindible portar l’entrada generada en el moment de la inscripció, en format digital al mòbil o impresa, per tal de poder entrar a l’auditori.

4. Recorda que l’aforament és limitat, i si finalment no hi pots assistir, envia un correu electrònic a projeccions@uecbarcelona.org perquè algú altre pugui gaudir de la teva entrada.

5. És obligatori l’ús de la mascareta.

6. Disposaràs de gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida de l’auditori.

Cartells anteriors projeccions Cicle 2020-2021: