UEC Camina

VOLTA A FONTARGENT I JUCLAR


Parròquia de Canillo (Andorra) - Ariège (França)

Excursió de dos dies pernoctant al Refugi de Rulhe i quasi circular, que ens porta per les zones lacustres del N d'Andorra i la veïna Ariège. Aquest espai, a cavall de la frontera, està format per valls d'origen glacial, envoltades de cims de més de 2.500 m d'alçada que sovint cauen als llacs amb parets dretes donant un aspecte agresta i, a vegades, caòtic, però de gran bellesa.

Coneixerem l'encisadora vall d'Incles i els llacs de Fontargent, l'estanyol i de Juclar i també visitarem el Refugi de Juclar.

Itinerari en cotxe:

Anada: Barcelona-Ponts(parada per esmorzar)-La Seu-Farga de Moles-Soldeu.

Tornada: Soldeu - Túnel d'Envalira - Pas de la Casa - Puigcerdà - Barcelona.

Ruta a peu:

Dissabte 30/06 : Soldeu(1.780 m) - Vall d'Incles - Pont de la Baldosa - Port de Fontargent (2.263 m) - Estanys de Fontargent - L'Estanyol (possibilitat de bany) -Refugi de Rulhe (2.185 m).

Diumenge 1/07 : Refugi de Rulhe (2.185 m) - L'Estanyol - Estany de Juclar (França) - Collada de Juclar (2.463 m) - Estanys de Juclar(Andorra) - Pont de la Baladosa - Vall d'Incles - Soldeu.

Data:
30 de Juny - 1 de Juliol de 2018.

Hora de sortida:
7.00 h del matí del local de la Uec Barcelona, c/Rocafort, 7

Hores de marxa:
5h el dia 30/06 i 5h el dia 01/07

Denivell:
dia 30/06 : 11km i 575 m desnivell acumulat, dia 01/07: 13km i 450 m desnivell acumulat.

Dificultats:
Baixa. Bon sender, els trams de pujada són progessius i no hi ha cap segment amb exposició a riscos concrets. De totes menes no em d'oblidar que és una ruta de dos dies d'Alta Muntanya, amb posibilitat de canvis metereollògics subtats

Observacions:
Es una sortida d'Alta Muntanya pernoctant amb un refugi per tant s'han de tindre en compte uns detalls que s'informaràn previament en una reunió previa que farem i si no es pot vindre es donarà la informació per altres medis.

Preu:
Soci federat: 1€, soci no federat: 6€, no soci no federat: 11€, no soci federat: 5€. Apart d'aquests imports,s'han de sumar les despeses de cotxe + peatges, i la mitja pensió al Ref. de Rulhe que pujaràn entre 55-60€ x persona.

Important:
EN EL CAS DE NO SORTIR HABITUALMENT AMB EL GRUP, AGRAIREM QUE ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ US POSSEU AMB CONTACTE AMB LA SECRETARÍA DE LA UEC BARCELONA, DILL-DIMEC DE 19H A 21H I DIV DE 19H A 22H TRUCANT AL 93 454 58 55 .

Transport:
cotxes particulars

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.