UEC Camina

El Balconet i l’ermita de Sant Pere la Vall


Vistes espectaculars per les terres de ponent.

Sortim del poble de Santa Linya i en una hora aproximadament arribem per camí i pista al Baconet, impresionant mirador de les parets del Doll , el pantà de Camarasa i gairebé tot el Montsec. 

A partir d'aquest pun per un corriol anirem cap l'ermita de Sant Pere la Vall, pasan per nombrossos parapets de la guerra Civíl, sempre amb unes amplíe panoràmiques. Començem a perdre altura i trobem algúns passos equipats amb cadenes, però sense dificultats. Seguim baixant fins el barranc de Sant Pere i arribem a la ermita romànica dels segles XI-XII de Sant Pere de la Vall o de Queralt, on antigament tambè hi havía un castell. El lloc on es troba l'ermita es molt espectacular.

Tornarem a Santa Linya pel barranc de Sant Pere, amb algún pas equipat però sense cap perill ni dificultat que el fan mes divertit. A la part final del barranc, el camí es transforma en pista forestal que ens tornarà a dur a Santa Linya.

Recorregut:
Santa Linya - El Balconet - Ermita Sant Pere de la Vall o Queralt - Barranc de Sant Pere - Santa Linya

Data:
21 d'Octubre de 2018.

Hora de sortida:
7h a la porta de la UEC Barcelona. C/ Rocafort, 7

Hores de marxa:
4 parades apart

Denivell:
510 mt

Dificultats:
Sortida de 13 km. Forta baixada al barranc de Sant Pere, sense complicacións ni perills.

Observacions:
Cal portar aigua, menjar, calçat adequat i gorra.

Preu:
Soci federat: 1€, soci no federat: 6€, no soci no federat: 11€, no soci federat: 5€. Apart d'aquests imports,s'han de sumar les despeses de cotxe

Important:
EN EL CAS DE NO CONÈIXER EL GRUP, AGRAIREM QUE ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ US POSSEU AMB CONTACTE AMB LA SECRETARÍA DE LA UEC BARCELONA, DILL-DIMEC DE 19H A 21H I DIV DE 19H A 22H TRUCANT AL 93 454 58 55 .

Transport:
COTXES PARTICULARS

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.