UEC Camina

LA COMA ERMADA – TOSSAL DE MEIANS – COSTA PUBILLA


Ruta per la Serra de Montgrony

Accés de la zona per Campelles, per una pista en primer lloc cimentada i després arriben fins a l'àrea del pla de prats on començarem a caminar
direcció a Montgrony fins a trobar la Font Roja, anirem fent camí fins al refugi de la Covil i d'aquí pujarem a la carena que ens portarà al cim del Covil, baixarem al coll de la Coma Ermada i ala esquerra trobàrem el cim del Covil.

Tot seguit anirem a cercar un collet que també a l'esquerra en porta al Tossal de Meians o Roc dels Llamps, tornem al collet i seguirem fins al Costa Pubilla. 
Sortim del cim anirem a trobar el coll de Coma Ermada i seguin a l'esquerra, tarem una petita circular que ens porti de nou el refugi del Covil i acabar al pla de prats.

Recorregut:
Toses -Pedra Picada - Coll de Remoló - Plans de Nevà i tornada

Data:
29 de Novembre de 2020.

Hora de sortida:
7.00 de la seu de la UEC de Barcelona, Carrer d'Entença, 22

Hores de marxa:
4 hores efectives, 6 hores anb parades: L'itinerari convida a parar sovint a gaudir del panorama, si fa bon dia, és clar.

Denivell:
700 metres de desnivell acumulat total

Dificultats:
Dificultats tècniques, cap; riscs, cap d'específic; nivell d'esforç, mitjà-baix; severitat del medi, bon sender,

Observacions:
Degut a la pandèmia de Covid-19 s'han d'observar les mesures de prevenció, tant a títol individual com per part del grup; observant, en cada moment, el que disposi el Prosicat.    Del Prosicat dependrà que puguem esmorzar a Can Plujà, el restaurant de Rocabruna, uns 10 Km abans d'arribar a la Bassa de Monars.    Cartografia: Editorial Alpina, Alta Garrotxa, escala 1:25.000.  El track s'enviarà a cada participant per WhatsApp.

Preu:
Socis federats: 1,- €. Socis no federats: 6,- €. No socis, però federats per alguna altre entitat: 6,- €. No socis i no federats: 11,- €. Aquest preu no el desplaçament en cotxe. Sí inclou, per als no federats, l’assegurança d’accidents pel cap de setmana.

Important:
En cas de no conèixer el grup, agrairem que, abans de fer l'inscripció, us poseu en contacte amb la secretaria de la UEC de Barcelona, dilluns i dimecres de 19.00 a 21.00 hores i divendres de 19.00 a 22.00 hores trucant al 93 454 58 55 Cal portar protecció per la pluja, roba dàbric, calçat adequat per mitja-muntanya i cantimplores per, al menys, un litre d'aigua.

Transport:
En cotxes particulars

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.