UEC Camina

Comanegre i Cim de les Bruixes


És un recorregut no massa llarg que farem en circular i que passa per dos dels punts més alts de l’Alta Garrotxa (Comanegra 1556 metres, Pic de les Bruixes 1390).

Iniciarem l'escursió ala Bassa de Monars (on deixarem els cotxes) i des de on començarem a pujar cap el Comanegra pel tram més dur de la caminada, amb un desnivell positiu de 250 metres per un camí no gaire definit (prat alpí de pastura), però amb una vista esplèndida.

Un cop a dalt veurem en el vessant nord del Comanegra la fageda que arriba des del Vallespir i que ja no deixarem fins al Pic de les Bruixes. El cim fa frontera entre el Gironès, el Vallespir i la Garrotxa.

Des del Comanegra fins al Pic de les Bruixes trobarem trams de tota mena (pujades i baixades), traspassarem fagedes i, des de les carenes, podrem gaudir d’un superb espectacle visual sobre l’alta Garrotxa.

El Pic de les Bruixes és el punt més allunyat de la sortida. Des d’aquí iniciarem el descens per l’altra banda: Deixarem els faigs, a intervals, i alternant amb la vegetació mediterrània.

Tancarem la circular caminant un quilòmetre per la pista fins a la Bassa de Monars.

Data:
15 de Novembre de 2020.

Hora de sortida:

Hores de marxa:

Denivell:

Dificultats:

Observacions:

Preu:

Important:

Transport:

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.