UEC Camina

La Covil – Coma Ermada – Costa Pubilla


Barcelona - Ribes del Fresser al encreuament del cremallera tot entra'n al poble prendrem la desviació de Campelles que també deixarem al darrere per una pista encimentada  i desprès de terra fins arribar a la zona d'aparcament del Refugi del Pla de Prats punt d'inici 1562mts, poden esmorzar a les taules de pícnic.
Des de aquí anirem direcció la Font Roja, continuarem fins al Coll de Pan 1749mts
aquí anirem pujant fins al Cim de la Covil 2001mts seguirem pel camí amb una baixada molt suau al Coll de la Coma Ermada 1875mts.
Tot passant per la Font de Coma Ermada anirem a trobar el Coma Ermada i el cim de Costa Pubilla 2053mts punt màxim d'alçada.
Començarem el camí de tornada, passarem pel Coll Roig i poc abans d'arribar el Prat de Jou agafarem una desviació a la dreta que ens portarà a la porta del Refugi de la Covil 1779mts a uns 300 metres trobarem el camí del mati  que ens dura fins als cotxes.

 

Recorregut:
Refugi del Pla de Prats - Cim de la Covil - Costa Pubilla - Coma Ermada - Coll Roig -Prat de Jou - Refugi del Pla de Prats

Data:
29 de Novembre de 2020.

Hora de sortida:
7.00 de la seu de la UEC de Barcelona, Carrer d'Entença, 22

Hores de marxa:
4 hores efectives, 6 hores amb parades: L'itinerari convida a parar sovint a gaudir del panorama, si fa bon dia, és clar.

Denivell:
700 metres de desnivell acumulat total

Dificultats:
Dificultats tècniques, cap; riscs, cap d'específic; nivell d'esforç, mitjà-baix; severitat del medi, bon sender,

Observacions:
Degut a la pandèmia de Covid-19 s'han d'observar les mesures de prevenció, tant a títol individual com per part del grup; observant, en cada moment, el que disposi el Procicat. Cartografia: Editorial Alpina, Montgrony Fonts del Llobregat, escala 1:25.000.  El track s'enviarà a cada participant per WhatsApp.

Preu:
Socis federats: 1,- €. Socis no federats: 6,- €. No socis, però federats per alguna altre entitat: 6,- €. No socis i no federats: 11,- €. Aquest preu no el desplaçament en cotxe. Sí inclou, per als no federats, l’assegurança d’accidents pel cap de setmana

Important:
En cas de no conèixer el grup, agrairem que, abans de fer la inscripció, us poseu en contacte amb la secretaria de la UEC de Barcelona, dilluns i dimecres de 19.00 a 21.00 hores i divendres de 19.00 a 22.00 hores trucant al 93 454 58 55  

Transport:
En cotxes particulars

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.