UEC Camina

Volta integral al Parc de Montjüic, visitant tots els seus jardins i els seus nombrosos miradors.


Ruta molt completa que dona íntegrament la volta al Parc de Montjuïc i ens permet gaudir dels seus nombrosos miradors, jardins de diferents estils i mides, monuments, museus, llocs d'interès i conèixer els barris que hi ha al seu voltant.

La muntanya de Montjuïc, té molts contrastos, tant paisatgístics com urbans. 

Començarem i acabarem per un lloc clàssic, la Plaça d'Espanya. Per l'Avinguda reina Maria Cristina anirem a la Casa Ramona, on hi ha el Caixa Fòrum i entrarem per uns carrers del barri de la Font de la Guatlla, fins al Poble Espanyol, el camp de Rugby i l'espai d'escalada de la Foixarda. D'allà veient diferents instal·lacions esportives i el barri de Port (zona Franca) i el barri del Polvorí, passarem pel Mirador del Sot del Migdia i pujarem pel costat del cementiri de Montjuïc fins el mirador del Migdia. Pel camí de ronda, vorejant el castell de Montjuïc i veient el Port i el mar arribarem al Mirador de l'Alcalde. Entrarem als Jardins Joan Brossa(fantàstics jocs infantils), i els de Mossen Cinto Verdaguer (Basses de Nenúfars), anirem fins el club de tir olímpic i passarem pels jardins de l'Hotel Miramar, entrarem als Jardins Costa Llobera ( Cactus, palmeres i plantes crasses) i passant pel parc del mirador del Poble Sec ens arribem al carrer del Passeig de l'Exposició fins el carrer Blasco de Garay, on pujant unes escales arribem a un altre mirador i seguint pujant arribem al telefèric de Montjuïc. Passem per la façana de la Fundació Joan Miró i entrem als antics jardins d'una antiga finca, els Jardins de Laribal on baixant per les escales del Generalife arribem al Teatre grec i el seu fabulós entorn, tornarem a entrar al Jardins de Laribal i per la Font del Gat pugem  fins el Palauet Albéniz. Per l'avinguda de l'estadi passem pel museu i l'Estadi Olímpic Lluis Companys. Seguim pels petit Jardí d'aclimatació, on hi ha el memoràndum de la Sida. Entrarem a l'espai que hi ha entre la Plaça d'Europa, el Palau Sant Jordi i l'Estadi (vistes impressionants). Des d'on començarem a baixar fins el Jardí Botànic Històric, el Mnac ( on hi ha unes de les vistes panoràmiques més conegudes de Barcelona) , el Pavelló Mies Van der Rohe i la Plaça Espanya.

Recorregut:
Plaça Espanya- Barri Font de la Guatlla - Foixarda - Sot del Migdia - Cementiri de Monjuïc - Mirador del Migdia- Mirador de l'Alcalde - Jardins Joan Brossa - Miramar - Jardins Costa Llobera - Poble Sec - Fundació Miró - Jardins de Laribal - Teatre Grec - Font del Gat - Estadi Olímpic - Jardins d'aclimatació - Palau Sant Jordi - Jardí Botànic Històric - Mnac - Mies Van der Rohe - Plaça Espanya.

Data:
7 de Març de 2021.

Hora de sortida:
8:30 Torres Venecianes de la Plaça Espanya al costat de la sortida del metro. (Costat Llobregat)

Hores de marxa:
4:30 hores de marxa. Parades apart. Hi haurà explicacions addicionals. Uns 16 Km en total.

Denivell:
500 metres acumulats.

Dificultats:
Cap

Observacions:
Cal portar el dinar; roba d'abric; calçat adequat per muntanya i aigua (1,25 litres, com a mímin).

Preu:
Socis de UEC federats: 1,- €. Socis de UEC no federats: 6,- €. No socis, però federats per alguna altre entitat: 6,- €. No socis i no federats: 11,- €. Aquest preu inclou l’assegurança d’accidents pel cap de setmana dels no-federats; no inclou, però, el transport.

Important:
En cas de no conèixer el grup, agrairem que, abans de fer la inscripció, us poseu en contacte amb la secretaria de la UEC de Barcelona, dilluns, dimecres i divendres de 19.00 a 21.00 hores, trucant al 93 454 58 55, o bé al mòbil 659 665 167.

Transport:
Transport públic

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.