UEC Camina

Pont Cabradís


Es considera que l’origen d’aquesta meravella geològica és deguda a grans blocs despresos encastas entre les parets de la afrau, propiciant una gran formació de tosca per sota de la qual s’hi esmuny el riu, en un pont natural d’uns cinquanta metres de llargària. Perquè el Pont Cabradís (o Quebradís, i altres denominacions semblants) no solament és l’agua del riu el que el travessa, també se n’escorre i en raja de les parets i el sostre.

Recorregut:
Feners – Bonner (pobla abandonat) – Coll de Castellar - El Pont Cabradís – Moli de Guell - Feners

Data:
13 de Juny de 2021.

Hora de sortida:
7.00 del devant de la seu de la UEC de Barcelona: carrer d'Entença. 22

Hores de marxa:
4.30 hores, sense comptar les parades. recorregut de uns 12 Km

Denivell:
Acumulat positiu (pujda), aproximadament 650 metres;

Dificultats:
Moderat: Hi ha dos curts trams de roca nua, amb desgrimpada de IIº grau (escalada fàcil), però on caldrà parar atenció, en especial si la roca està humida o mullada.. Tots els passos que podrien resultar delicats, estan protegits amb passamans. Per on baixem, després haurem de pujar. Persones amb vertigen millor abstenir-se.

Observacions:
Moderat: Hi ha dos curts trams de roca nua, amb desgrimpada de IIº grau (escalada fàcil), però on caldrà parar atenció, en especial si la roca està humida o mullada.. Tots els passos que podrien resultar delicats, estan protegits amb passamans. Per on baixem, després haurem de pujar. Persones amb vertigen millor abstenir-se. Cal portar: Imprescindible: Calçat de muntanya, bota o sabata de trècking, amb soles no desgastades. Aigua, 1,5 litres. No hi ha fonts en tota la ruta. Protecció pel sol i per la pluja. No està previst fer cap àpat en bar o restaurant. Haurem de portar-nos el que vulguem menjar de casa. Opcional per qui es vulgui remullar (Banyador, tovallola, calçat per bany)

Preu:
Socis de UEC federats: 1,- €. Socis de UEC no federats: 6,- €. No socis, però federats per alguna altre entitat: 6,- €. No socis i no federats: 11,- €. Aquest preu inclou l’assegurança d’accidents pel cap de setmana dels no-federats; no inclou, però, el transport.

Important:
En cas de no conèixer el grup, agrairem que, abans de fer la inscripció, us poseu en contacte amb la secretaria de la UEC de Barcelona, dilluns i dimecres de 19.00 a 21.00 hores i divendres de 19.00 a 22.00 hores, trucant al 93 454 58 55 o enviant un correu a uec-camina@uecbarcelona.org.

Transport:
En cotxes particulars

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.