UEC Camina

Roca dels Arcs, Vilanova de Meia


Ruta de 16 Km, que ens permetrà descobrir els entorns del poble Vilanova de Meia, a la vessant sud del Montsec de Rubies. Resseguirem part del riu boix, amb les seves fonts de l’hedra, blanca, i de la figuera. Pujarem al cim del Cogulló amb vistes sobre mitja Catalunya. Anirem fins a l’escala del pas nou, amb les seves impressionants parets a cada costat i pujarem a les runes del Castell de Meia i la seva ermita amb vistes sobre tota la vall de Meia, d’on baixarem cap al poble donant per finalitzada la ruta.

Recorregut:
Vilanova de Meia - Cim del Cogulló – Font Blanca – Pas Nou de la Roca dels Arcs – Font de la Figuera – Castell de Meia – Vilanova de Meia.

Data:
17 d'Octubre de 2021.

Hora de sortida:
7.00 h. del davant de la seu de la UEC de Barcelona: carrer d'Entença. 22. Punt de trobada inici ruta: 8,45 h Bar Escalada, Vilanova de Meia

Hores de marxa:
7 hores, sense comptar les parades, 16 Km

Denivell:
700 m acumulat positiu

Dificultats:
No hi ha cap dificultat destacable. La ruta transcorre per senders, i algun tram per pista

Observacions:
Cal portar: Imprescindible: Calçat de muntanya, bota o sabata de trècking, amb soles no desgastades. Aigua, 0,5 litres. Trobarem 4 fonts per la ruta ben repartides. Protecció pel sol i per la pluja. No està previst fer cap àpat en bar o restaurant. Haurem de portar-nos el que vulguem menjar de casa.

Preu:
Socis de UEC federats: 1,- €. Socis de UEC no federats: 6,- €. No socis, però federats per alguna altre entitat: 6,- €. No socis i no federats: 11,- €. Aquest preu inclou l’assegurança d’accidents pel cap de setmana dels no-federats; no inclou, però, el transport.

Important:
Inscripcions:  SI AL INSCRIURES PER WEB, US DONA ERROR o NO REBEU CORREU ELECTRONIC DE LA INSCRIPCIO, CONTACTAR: PER WHATSAPP AL GRUP DE LA WEB CAMINA o  ROBERT MONTANER 607220372. Es crearà un grup de whatsapp per la sortida Data límit dimecres 13 d’octubre El preu no inclou el transport. En cas de no conèixer el grup, agrairem que, abans de fer la inscripció, us poseu en contacte amb la secretaria de la UEC de Barcelona, dilluns i dimecres de 19.00 a 21.00 hores i divendres de 19.00 a 22.00 hores, trucant al 93 454 58 55 o enviant un correu a uec-camina@uecbarcelona.org.

Transport:
En cotxes particulars

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.