UEC Camina

Figaró – Tagamanent


Sortirem de l'estació de El Figaró enfilant a l'altra costat de carretera les escales de l'Àngelus i superades les escales a l'esquerra direcció a Sant Pere de Valcàrquera. és una carretera asfaltada estreta que anem seguint fins a Sant Pere. i continuem en una pista de terra.
Deixem un trencant a l'esquerra que puja al Tagamanent i seguim recta la pista per anar a buscar el Pla de la Calma. Aquí trobem un caminet que ens conduirà passant per la casa del Bellver (que li donarem la volta per l'esquerra) al collet de Sant Martí, a sota mateix del Tagamanent i en 10 minuts ja serem a dalt. (4h)
La baixada reculem un trosset i agafant un caminet donant la volta per sota el Tagamanent ens anirà a buscar el GR-5 fins a baix a Aiguafreda (2h)

Recorregut:
El Figaró - Tagamanent- Aiguafreda 13 Km

Data:
9 de Maig de 2021.

Hora de sortida:
Estació Renfe El Figaró 8h 45 min. El tren pasa per Sants 7h 49 min. Pl Catalunya 7h 54 min. Arc Trionf 7h 58 min. Sant Andreu Arenal 8h 04 min. (No pasa per El Clot) Combé ser a l'estació 10 min abans

Hores de marxa:
6h de marxa efectiva, 7,30h previstas en total

Denivell:
770 m de pujada, 710 m de baixada.

Dificultats:
Mitjana: Pistes i senders amb un desnivell de 770 m. El cami no presenta cap dificultat técnica.

Observacions:
Cal portar: Imprescindible: Calçat de muntanya, bota o sabata de trècking, amb soles no desgastades. Aigua, 1,5 litres. No hi ha fonts en tota la ruta. Protecció pel sol i per la pluja. No està previst fer cap àpat en bar o restaurant. Haurem de portar-nos el que vulguem menjar de casa. Si, al arribar a El Figaró, és obert el bar, hi prendrem, qui vulgui, un cafè, o le que sigui, abans de començar a caminar. de forma rapida (20 min)

Preu:
Socis de UEC federats: 1,- €. Socis de UEC no federats: 6,- €. No socis, però federats per alguna altre entitat: 6,- €. No socis i no federats: 11,- €. Aquest preu inclou l’assegurança d’accidents pel cap de setmana dels no-federats; no inclou, però, el transport.

Important:
En cas de no conèixer el grup, agrairem que, abans de fer la inscripció, us poseu en contacte amb la secretaria de la UEC de Barcelona, dilluns i dimecres de 19.00 a 21.00 hores i divendres de 19.00 a 22.00 hores, trucant al 93 454 58 55 o enviant un correu a uec-camina@uecbarcelona.org.

Transport:
Transport public amb Renfe Rodalies.

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.