UEC Camina

Coma Ermada


Excursió clàsica per l'obaga de la serra de Montgrony.

Sortirem del poble de Campelles caminat per pista forestal fins el pla Juvell i el Prat de Jou. A partir d'aqest punt, cambiarem a corriol i, a la part més alta, per plat alpí sense camí definit, fins al cim del Coma Ermada, també conegut com Costa-Pubila (alt, 2.047 m), passant pel coll del mateix nom.

Desfarem la pujada per el mateix camí que hem fet per pujar fins al Prat de Jou, i arribarem de tornada al poble de Planoles per una pista forestal paralela a la que hem caminat a la pujada.

Recorregut:
Campelles - Coma-Ermada - Campelles

Data:
23 de Gener de 2022.

Hora de sortida:
7.00 de la seu de la UEC de Barcelona, Carrer d'Entença, 22. Es prega puntualitat.

Hores de marxa:
6 hores de marxa efectiva, aproximadament uns 19 Km

Denivell:
775 metres de desnivell positiu acumulat

Dificultats:
Mitjana: El recorregut que no és per pista forestal (50%, aprox.) és per terreny hebós de prat alpí que segurament estarà nevat.

Observacions:
No hi ha fonts d’aigua potable en tot el recorregut. És molt ptobable que trobem el terreny nevat, especialmenta les cotes altes. Cal portar protecció pel fred i la pluja, calçat adequat per muntanya amb para-neus (polaines), cantimplores per, al menys, un litre d'aigua, i el menjar del dia.

Preu:
Socis federats: 1,- €. Socis no federats: 6,- €. No socis, però federats per alguna altre entitat: 6,- €. No socis i no federats: 11,- €. Aquest preu no inclou el desplaçament en cotxe i sí, per als no federats, l’assegurança d’accidents pel cap de setmana.

Important:
En cas de no conèixer el grup, agrairem que, abans de fer l'inscripció, us poseu en contacte amb la secretaria de la UEC de Barcelona, dilluns i dimecres de 19.00 a 21.00 hores i divendres de 19.00 a 22.00 hores trucant al 93 454 58 55 o enviant un correu electrònic a uec-camina@uecbarcelona.org.  

Transport:
En cotxes particulars

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.