UEC Camina

El Pinetó


Excursió per l'extrem nord del Parc Nacional de Sant Maurici. L'ojectiu és un magnífic mirador, que presideix una antiga cuberta galcial, al que pujarem i baixarem pel mateix recorregut.

Dissabte anirem a dormir al refugi del Pla de La Font, a uns 15 minuts de l'aparcament de cotxes, des de on sortirem el diumenge al matí per fer el cim.

Recorregut:
Dissabte: Aparcament de Jou - Refugi del Pla de La Font / Diumenge: Refugi del Pla de La Font  (2.0156) m - Les Closes – Lo Planell – Mil Potros – Pic del Pinetó (2.646 m) i tornar pel mateix recorregut fin a l’aparcament.

Data:
2 - 3 de Juliol de 2022.

Hora de sortida:
9.00 del matí dels locals de la UEC de Barcelona, C/Entença, 22

Hores de marxa:
Dissabte, 15 minuts, diumenge 5,5 hores de marxa efectiva

Denivell:
885 metres, acumulat al final del diumenge

Dificultats:
Baixa des de un punt de vista de tècnica: És un bon sender, els trams de pujada són progressius i no hi ha cap segment amb exposició a riscs de cap mena. A tenir present, però, que ens movem per terreny d'alta muntanya i tenir atenció al desnivell.

Observacions:
Cal portar, bàsicament, el mateix que per un sortida d’un sol dia: Roba d’abric (adequada a l’època de l’any i per a una alçada moderada), protecció pel vent i per la pluja, protecció solar, i un recipient per aigua, Si algú es volgués banyar en algun llac portar banyador i tovallola. A més, a voluntat, els objectes personals que sempre portem. El refugi ofereix, per dormir, mantes i nòrdics. És suficient, doncs, que portem, per qüestions d’higiene, un sac-llençol (hi ha que pesen solament 90 grs.). El refugi també ofereix servei de dutxa amb aigua calenta (que es paga a part) per poder-ne gaudir ens seran necessaris una petita tovallola i un sobre de sabó. I no oblidem els dinars del dissabte i del diumenge. Cartografia: Sant Maurici - Els Encantats, Editorial Alpina, escala 1:25.000.

Preu:
Pressupost: Aproximat: Socis federats; 70,- € No-socis però sí federats o socis no-federats; 75,- € No socis-no fedcerats: 80,- €: Inclou el desplaçament i la mitja pensió al refugi. Extres a part.

Important:
En cas de no conèixer el grup, agrairem que, abans de fer la inscripció, us poseu en contacte amb la secretaria de la UEC de Barcelona, dilluns i dimecres de 19.00 a 21.00 hores i divendres de 19.00 a 22.00 hores, trucant al 93 454 58 55 o enviant un correu a uec-camina@uecbarcelona.org.

Transport:
En cotxes particulars

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.