Estatuts

L’actual Junta de l’entitat ha iniciat un procés d’actualització dels estatuts, elaborats a partir dels antics i del què diu l’actual Llei de l’Esport. Aquests nous estatuts han de ser aprovats pels socis i sòcies de la UEC de Barcelona en una Assemblea General Extraordinària que es convocarà oportunament.

Per tal que els socis i sòcies pugueu participar en aquest procés, la proposta dels nous estatuts i el document dels estatuts vells estan a la vostra disposició tant digitalment, una mica més avall, com en còpia física, a la seu de l’entitat. Els socis i sòcies podeu formular esmenes d’acord amb el full model que podreu descarregar a continuació o que trobareu imprès a la secretaria de la UEC de Barcelona, seguint el calendari de tot el procés, que també podreu descarregar o demanar a secretaria.

Us animem a participar, la UEC de Barcelona és de tots els socis i sòcies!

Proposta dels nous Estatuts de la UEC de Barcelona

Estatuts vells UEC de Barcelona

Esmena per la reforma dels Estatuts

Si vols fer una esmena per la reforma dels Estatuts de la UEC de Barcelona, descarrega’t el document. Un cop omplert, ens el pots fer arribar a través del correu electrònic secretaria@uecbarcelona.org.

Calendari del procés