Propera sortida

Sant Joan amb la SAME!

Vine a celebrar la revetlla de Sant Joan amb la SAME de la UEC de Barcelona... i acompanya la diada de la millor activitat!

Enguany anirem al camping Taüll, a la Vall de Boí, on podrem gaudir d'un entorn únic i que ens permetrà fer tot tipus d'activitats a la muntanya i gaudir d'una de les festes populars més significatives de casa nostra: les Falles de la Vall de Boí. 

Dissabte 25 celebrarem el tradicional sopar de germanor de les sortides de la SAME, i serà el moment de trobada per compartir activitats, ressenyes i fer una mica de gresca. Ara bé, aprofitant el pont de Sant Joan i la revetlla del dia 23, tothom qui ho vulgui, podrà pujar al camping el mateix dijous i afer llarga la trobada!

 

Important:

  • El camping no s'ha de reservar, ja que la zona d'acampada és lliure i ens distribuirem en funció de l'arribada. Si algú hi puja a partir del divendres 24, recomaneu que aviseu a la secció per tal que tinguem en compte el lloc que necessitarem per estar tots plegats.
  • La modalitat d'allotjament al camping depèn de cadascú (número de nits, tenda i mides de la tenda, furgo, si entrem amb els cotxes o no...), i per tant el cost de l'estada no s'inclourà en el preu total de la sortida.

CAL PORTAR:

  • Got, plat i coberts.
  • Tovallola, si us voleu dutxar
  • Tenda, màrfaga o matalàs, sac de dormir, estris de càmping, etc.
  • Recomanable portar cadira!

Activitats:

A l'Alta Ribagorça podrem gaudir de diferents zones i activitats possibles, com els barrancs Erta i Viu de Llevata, les zones de BTT de Pont de Suert, les possibilitats alpines i excursionistes del Parc Nacional d'Aigüestortes o les zones d'escalada de Cavallers o del Pantà d'Escales, entre d'altres.

Data:
23 - 26 de Juny de 2022.

Lloc:
Alta Ribagorça

Punt de trobada:

Dilluns 20 de juny a les 20h, es farà una petita trobada al local de la UEC de Barcelona (C/Entença, 22), per organitzar cotxes en funció de l’assistència i les hores de sortida, i per concretar els grups, cordades i activitats a fer.

Material:

Escalada: Material necessari de seguretat i progressió.

BTT: Bicicleta, casc, proteccions, etc.

Senderisme: Roba i calçat adequat.

Barranqusime: Material específic de seguretat i progressió.

Aquells que no disposeu del material necessari, podeu llogar material al nostre local o llogar-lo en botigues especialitzades: 

Observacions:

En cas de tenir qualsevol dubte sobre la sortida no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de secretaria@uecbarcelona.org o fent una visita al nostre local en horari de secretaria (dl i dx de 19h a 21h, i dv de 19h a 22h).

Preu:

10 euros sòcies / 15 no sòcies*

Inclou el sopar de dissabte 25, així com beures variats d'aquesta nit.

*El soci virtual entra dins la categoria de no soci.

Per apuntar-se a la sortida és imprescindible estar federat. Podeu tramitar la vostra llicència de cap de setmana a través de secretaria en l'horari habitual.

El pagament es pot fer presencialment a secretaria o via transferència bancària al número de compte ES25 2100 1391 9802 0006 7039, indicant el vostre nom i cognom

Transport:
Cotxes particulars

Data límit d'inscripció:
Dilluns 20 de juny

Per apuntar-se cal:

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.