Propera sortida

ESCALADA i BTT a l’Alt Urgell

Aquest mes de maig la SAME es reuneix a l'Alt Urgell per practicar escalada i BTT.
 
La trobada tindrà lloc el cap de setmana 18 i 19 de maig als voltants d'Organyà. Des d'allà s'organitzaran diferents grups per practicar l'escalada i la BTT.
 
En funció de la calor, les condicions i els diferents nivells, es podrà escollir entre diversos sectors d'escalada com: Tres Ponts, Coll de Nargó, Fígols, Oliana...
 
Pels amants de la BTT també s'organitzarà una sortida que seguirà part de la ruta dels Dòlmens, on podrà gaudir tant del paisatge com de les set construccions megalítiques que es troben repartides pel recorregut i com no pot faltar, d'algun bon descens!
 
El vespre i la nit els passarem al càmping d'Organyà on farem una barbacoa per recuperar i agafar forces per diumenge i dormirem amb tendes.
 

Activitats:
Escalada: en funció de les condicions i els nivells podrem anar a: Tres Ponts, Coll de Nargó, Fígols, Oliana...
 
BTT: En funció del nivell triarem la ruta a fer dissabte i diumenge, algunes de les opcions son:
- Ruta dels Dòlmens (Fàcil): 32 Km i 650m de D+ (https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/organya-ruta-dels-dolmens-7550846 )
- Organyà - Roca d'Espatllagossos 20 Km i 750m de D+ (Fàcil):  https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/organya-4327141
- Organyà - Montanissell (Moderada): 27 kms i 1.000m de D+ https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/organya-montanissell-sta-fe-organya-635447
- Figols - Roc Galliner (Difícil): 29 km i 1200m de D+  https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/figols-roc-galliner-extrem-alt-urgell-3598862
 

Data:
18 - 19 de Maig de 2019.

Lloc:
Voltants d'Organyà

Punt de trobada:

Dimecres 15 de maig, es farà una petita trobada a la UEC a les 20h30 per organitzar cotxes, tancar l'activitat i parlar del material necessari.

Material:
El propi de l'escalada i BTT.
 
Aquells que no disposeu de material necessari per escalar, podeu llogar casc i arnès al nostre local, així com tendes de campanya.
En cas de tenir qualsevol dubte sobre la sortida no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de secretaria@uecbarcelona.org o fent una visita al nostre local.

Observacions:

En cas de tenir qualsevol dubte sobre la sortida no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de secretaria@uecbarcelona.org o fent una visita al nostre local.

Preu:

16 € socis, 26 € no socis. Inclou: pernoctació i sopar i begudes de dissabte nit. No s'inclou el preu del transport.

Transport:

Data límit d'inscripció:
15/05/2019

Per apuntar-se cal:

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.