Ressenyes - Escalada

Còsmica, 6a+/A2, 300 mts
Montserrat - Plàtan de Diables


Descripció:

Què podem dir d'aquesta superlínia que ratlla tot l'interior del platan de diables... és magnífica i ens proposa una escalada acrobàtica amb un ambient que, sens cap dubte, és dels més impressionants de la cara nord. Per als que no ens atrevim a intentar-la en el dia o els que volem gaudir d'un vivac cinc estrelles al mig de les entranyes de diables la repiseta de la R6 és perfecta i si hi duem una hamaca de fil ja hi dormirem cómodes i tot!
Nosaltres vam decidir entrar per la canal de la TIM i un llarg de l'Àrea reservada ja que en un intent anterior ja havíem entrat per la original i no teníem cap ganes de repetir-ho...

En l'últim any s'ha repetit 4 cops (que nosaltres sapiguem), per cordades joves així que ningú digui que aquestes vies ja no tenen interés! Visca la cara nord!

Grau:
6a+/A2

Equipament:

Hi trobarem tot tipus de material i val a dir que els burins ja comencen a estar en un estat bastant lamentable. Bé, comencen no, ja fa anys que se sent dir... les plaquetes recuperables abandonades feien fàstic així que vam treure les que vam poder. De tant en tant trobarem alguns bolts que s'agraeixen força. 

Material:

Per a completar l'equipament nosaltres duiem tascons, un joc de totems fins el vermell (molt claus per no pitonar), camalots dos i tres, algunes plaquetes recuperables i vaguetos i els pitons i l'espitador ben al fons del petate, que mai se sap... algun totem repetit pot anar bé encara que nosaltres no en vam usar cap.

Desnivell:
300 mts

Primera tirada que tira enrere

Al vivac de la R6

Sortida realitzada el:
28/08/2019