Campaments

Durant tot el curs els monitors anem preparant l’esdeveniment més esperat de l’any, els campaments.

Preparació

Per preparar-los, l’assemblea de monitors separa les feines que s’han de fer prèviament als campaments en 5 comissions (tendes, vida al campament, comunicació, cuina i material…) Aquestes comissions es distribueixen per mesos, començant en gener i acavant en Maig; finalment el Juny hi ha una comissió de comissions, formada per tots els membres de l’equip, la qual s’encarrega de revisar la feina feta per les comissions i acabar de polir els detalls per deixar-ho tot enllestit.

A part de les comissions, quan s’han decidit en assemblea els monitors que aniran amb cada subgrup de campaments, aquests comencen a preparar les activitats que faran i la travessa que realitzaran, a la travessa és on els infants podran posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs.

Uns dies abans de pujar al campament, alguns monitors pugen a muntar-lo i uns altres a mirar les travesses que faran els diferents subgrups, per comprovar l’estat de la ruta i d’aquesta manera augmentar el coneixement i la seguretat a l’hora de fer la travessa amb els nens.

Vida al campament

Tot comença en arribar al campament, on centrem el primer dia a muntar les infraestructures bàsiques del campament (dutxes, lavabos, clot, pica, tendes…) Per a la resta de dies hi ha muntat un centre d’interès per al campament i diàriament es fan activitats conjuntes o individuals (per subgrups) per tal de seguir amb aquest centre d’interès, per exemple, l’any passat va anar sobre la màgia.

Durant el dia hi ha uns horaris establerts, i unes feines a fer per tal de mantenir l’ordre i el campament en un bon estat; es formen grups de serveis, ajuntant petits i grans per fer els serveis (plats, entorn, lavabos…).

L’últim dia es fa un sopar especial i una festa que per als més grans es pot allargar tota la nit.

Documents

Els papers que ens heu d’enviar per anar de campaments són: Papers inscripció UEC SIM i el qüestionari. També els documents de responsabilitat pel COVID-19

Descarrega amb un click!

Papers_inscripcio_UECSIM

Qüestionari campaments

Dossier Campaments 2022

Presentació Campaments 2022