Comuna

Nadal als peus del Cadí

Ja arriba el Nadal a la SIM!
Ho celebrarem tots i totes junts/es als peus del Cadí, a la casa de colònies Els Falcons, a Cornellana. Durant el dissabte farem diferents activitats i jocs al voltant de la casa i a la tarda prepararem un deliciós sopar sorpresa tots els grups.
Al vespre els més petits (Mosquetons i Cabres) farem cagar el Tió, que vindrà carregadet, i els altres trobarem el regal del nostre amic invisible.
Per l'amic invisible, els subgrups de Marmotes, Tarteres i Grampons heu de portar un detallet fet per vosaltres o que no superi els 5€.
El diumenge cada subgrup farà una excursió per la zona, aprofitant les oportunitats que la Serra del Cadí ens ofereix.
Us hi esperem a totes!

Sortida: Dissabte 15 de desembre a les 8:45h al local de la UEC (C/Rocafort, 7).

Arribada: Diumenge 16 de desembre a les 19:30 al local de la UEC (C/Rocafort, 7).

Preu: 37€.

Àpats: Esmorzar, dinar i berenar de dissabte i diumenge. El sopar de diumenge no cal, el farem tots i totes junts/es.

Material:

Calçat de muntanya, roba còmode per caminar, roba d’abric (guants, buff, gorro, samarreta tèrmica, mitjons gruixuts i de recanvi, polar, anorac, etc.), roba per la pluja (impermeable i cubre per la motxilla), sac de dormir, crema solar, ulleres de sol, cantimplora (mínim 1,5L), frontal, manta tèrmica.

Observacions: L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 12 de desembre a les 24h. Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides.

Data límit d'inscripció: 12 de desembre a les 24h

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.