Comuna

Sortida d’Esquí a Porté-Puymorens (SAMEKIDS)

Aquest dissabte 16 de febrer arriba l'esperada sortida d'esquí!

Amb moltes ganes, anirem a l'estació d'esquí francesa Porté-Puymorens, on tots els grups practicarem esquí de pista adequat a tots els nivells durant tot el dia. Tant pels que no sabeu esquiar com pels que ja domineu, tenim la sort de comptar amb l'ajuda de gent de SAME (Secció d'Alta Muntanya i Escalada) per millorar el nostre estil. 

Us hi esperem!

Sortida: Dissabte, 16 de febrer a les 5:00 del matí al local de la UEC (c/Rocafort,7)

Arribada: Dissabte, 16 de febrer a les 21:30 del vespre al local de la UEC (c/Rocafort,7)

Preu: 38€  + preu de lloguer de material* (10€ per a Mosquetons, 12€ per a Cabres, Marmotes, Tarteres i Grampons). *Tots aquells que  tingueu o pugueu aconseguir material d’esquí de pista dueu-lo, d'aquesta manera us estalvieu el preu de lloguer de material.

Àpats: Cal portar esmorzar, dinar i berenar. 

Material:

Roba d'esquí (anorac, pantalons, buff, mitjons i guants), crema solar, protector labial, casc (aquells que en tingueu) i ulleres d'esquí/sol, frontal i cantimplora.

Per tal de facilitar les coses, us demanem que tots aquells que no tingueu material d'esquí ens ho feu saber tot seguint les instruccions del mail.  

Observacions: Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Recordem que no es poden portar, móbils, walkmans, refrescs, llaminadures o patates fregides.  Recordem que és MOLT IMPORTANT que us llegiu el mail amb atenció i seguiu les instruccions.

Data límit d'inscripció: Dimecres 13 de febrer a les 23:59h.

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.