Comuna

Sortida de neu a Ridolaina!

Després de la fantàstica sortida d'esquí toca retrobar-nos amb la neu. I per això, anirem tots plegats a la casa de colònies de Ridolaina, situada a Bellver de Cerdanya, a la vall entre la Cerdanya i la serra del Cadí. Allà esperem trobar-nos amb les darreres nevades.

Dissabte arribarem a la casa després d'una breu caminadeta, i allà gaudirem de la natura tots plegats. Com podeu deduir pel títol de la sortida, farem una gimcana on haurem de trobar la Daina!

Per al sopar:

Mosquetons, Cabres, i Marmotes portaran el primer plat.

Grampons i Tarteres portaran el segon plat.

Els monitors us delectarem amb els postres!

El diumenge ens separarem per subgrups per a fer diferents excursions per l'enigmàtic paisatge alpí.

Us hi esperem!

Sortida: Dissabte 16 de Març a les 9:00 a la UEC de Barcelona (C/Rocafort, 7).

Arribada: Diumenge 17 de Març a les 19:30 a la UEC de Barcelona (C/Rocafort, 7).

Preu: 35€ al compte comú (poseu el nom de l'infant i del grup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria. L'últim dia per fer el pagament és dimecres 13 de Març.

Àpats: Cal portar esmorzar del primer dia (el del segon dia, diumenge, està inclòs, nyami) dinar i berenar dels dos dies, i sopar de dissabte que compartirem entre tots i totes enfortint així l'esperit UEC.

Material:

Roba i calçat de muntanya, roba d'abric (guants, buff, gorro, samarreta tèrmica, malles tèrmiques, roba impermeable, paraneus (o semblant) i mitjons gruixuts), sac, crema solar, ulleres de sol, manta tèrmica, frontal i cantimplora (mínim 1 L).

Observacions:

Data límit d'inscripció: L'últim dia per fer el pagament és dimecres 13 de Març.

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.