Marmotes

Senderisme a Dòrria

Aquest cap de setmana, anirem a fer el Puig de Dòrria (2548). Dissabte quedarem ben d'hora per anar fins a Planoles. Un cop allà caminarem fins el refugi de Dòrria, un refugi lliure molt acollidor on passarem la nit. El diumenge matinarem per fer el cim i baixarem cap a Planoles. 

Us esperem a tots i totes!

Sortida: Dissabte 10 de novembre a les 6:40 davant el rellotge de l'estació de Plaça Catalunya. Hem de ser molt puntuals!

Arribada: Diumenge 11 a les 20:15 al local de la UEC. (C/ Rocafort 7)

Preu: El preu de la sortida és de 22 € al compte comú (poseu el nom de l'infant i del subgrup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria

Àpats: Esmorzar, dinar i berenar pels dos dies, i sopar pel dissabte a la nit. Recordeu que podeu portar fogonet, que sopar calent sempre va bé!

Material:

Botes de muntanya, roba còmode per caminar, roba d’abric (forro polar, anorac, gorro, Buff, guants...), roba de pluja, frontal, ulleres de sol, sac de dormir, marfega, manta tèrmica, funda de bivac i aigua (mínim 2'5 litres). Penseu que fins diumenge al migdia no trobarem aigua. És recomanble portar 3 o 3'5 litres si heu de cuinar. El primer dia és bastant tranquil i per tant ens podem permetre portar bastanta aigua

 

Observacions: L'últim dia per fer el pagament és el dimecres  7 de novembre a les 24h. Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides.

Data límit d'inscripció: 7/11/2018

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.