Grampons

Escalada a Cavallers

Divendres agafarem el cotxe per fer camí cap a la presa de Cavallers, 4 hores de plaer continu. Al arribar instal·larem les tendes a la zona d'acampada sobre la Presa de Cavallers.

Dissabte ens llevarem ben d'hora per aprofitar al màxim el temps i poder fer totes les vies possibles. Gaudirem de les magnificents vistes observables des de les alçades de la paret. Al vespre agafarem altra vegada el cotxe per dirigir-nos a Alòs de Balaguer.

Diumenge seguirem practicant l'escalada per les esplèndides vies que ens ofereix Alòs. Al vespre partirem de tornada cap a Barcelona.

 

Sortida: Divendres 8 .al local de la UEC (rocafort, 7). Hora a concretar

Arribada: Diumenge 10, entre 20:00 i 21:00

Preu: 24€ euros

Àpats: Tots els àpats del cap de setmana + sopar del divendres. Recordeu que podeu portar fogonet, que sopar calent sempre va bé. Els monitors ja us donarem un cop de mà a l’hora de cuinar.

Material:

Calçat comòde per caminar (millor bambes però botes també va bé), roba còmode per caminar i escalar, roba d’abric (forro polar, anorac, gorro, Buff, guants...), roba de pluja, frontal, ulleres de sol, sac de dormir, màrfega, manta tèrmica, funda de bivac i aigua (mínim 1'5 litres).

Material d'escalada: peus de gat, arnés i casc. IMPRESCINDIBLE.

El casc i l'arnés el podeu llogar a la UEC en horari de secretaria

Observacions: L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 6 de novembre a les 24h. Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Recordeu que no es poden portar refrescs, walkmans, mòbils, llaminadures o patates fregides.

Data límit d'inscripció: Dimecres 6 de novembre a les 23:59h.

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.