Comuna

Sortida d’esquí. SAME-KIDS

Aquest cap de setmana de febrer arriba l'esperada sortida d'esquí!

Amb moltes ganes, anirem a l'estació d'esquí francesa Porté-Puymorens, on tots els grups practicarem esquí de pista adequat a tots els nivells durant tot el dia. Tant pels que no sabeu esquiar com pels que ja domineu, tenim la sort de comptar amb l'ajuda de gent de SAME (Secció d'Alta Muntanya i Escalada) per millorar el nostre estil. 

Diumenge passarem el dia al Refugi de la UEC de la Molina i tornarem per la tarda.  

Us hi esperem!

Sortida: Dissabte 15 de Febrer, a les 5:00h a la UEC, C/Rocafort 7

Arribada: Diumenge 16 de Febrer, a les 20:00h a la UEC, C/Rocafort 7

Preu:  38€  + preu de lloguer de material* (23€ per Grampons, Tarteres i Marmotes, 16€ per Cabres i 13€ per Mosquetons i Piolets) El lloguer no inclou casc, així que porteu el vostre (serveix de bici). *Tots aquells que  tingueu o pugueu aconseguir material d’esquí de pista dueu-lo, d'aquesta manera us estalvieu el preu de lloguer de material.

Àpats: Tots els apats del cap de setmana, és a dir,  cal portar l'esmorzar, dinar i berenar dels dos dies. Com sempre, el sopar del dissabte el preparem entre totes i tots, de la següent manera: Piolets, Mosquetons i Cabres porten el primer plat; Marmotes, Tarteres i Grampons s’encarreguen del segon i l’equip de monitors i monitores durem la beguda i les postres.esmorzar i dinar del dissabte. 

Material:

Roba d'esquí (anorac, pantalons, buff, mitjons i guants), roba de recanvi per després d'esquiar, crema solar, protector labial, CASC i ulleres d'esquí/sol, frontal i cantimplora, manta termica, sac de dormir i márfega.

Per tal de facilitar les coses, us demanem que tots aquells que no tingueu material d'esquí ens ho feu saber tot seguint les instruccions del mail.  

Observacions: Recordem que és MOLT IMPORTANT que us llegiu el mail amb atenció i seguiu les instruccions. L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 12 de febrer a les 24h, més tard s'afageix un recàrrer de 5€ per dia.  Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides

Data límit d'inscripció: Dimecres 12 de Febrer a les 23:59h.

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.