Mosquetons

Escalada a Sant Joan

Ara que les restriccions ja ens permeten tornar a trepitjar les nostres estimades muntanyes, anirem a Montserrat a escalar, concretament a la zona de Sant Joan, on hi ha sectors d'iniciació a l'escalada que ens permetran fer un tast d'aquest nou esport. 

Així doncs, dissabte quedarem ben d'hora per agafar el tren que ens deixarà a Monistrol de Montserrat. Des d'allà haurem de agafar el cremallera que ens portarà fins a Montserrat, i, finalment, caminarem una bona estona fins el lloc d'escalada. Durant el dia de dissabte escalarem i dormirem a la Bauma de Sant Joan. Diumenge ens despertarem d'hora per aprofitar el dia. Finalment, baixarem caminant fins a Collbató, on agafarem el bus per tornar a Barcelona.

Sortida: Dissabte 8 de maig, a les 8:00h, a sota de les torres venecianes de Pl. Espanya.

Arribada: Diumenge 9 de maig a les 18:00h al local de la UEC (Entença 22)

Preu: 25€

Àpats: Cal portar l'esmorzar, el dinar i berenar dels dos dies, i el sopar de dissabte. 

Material:

Calçat còmode per caminar, roba còmode per caminar, roba d'abric (forro polar, anorac, guants, buff, gorro, roba tèrmica, etc.) i de pluja (cubre per la motxilla i impermeable), ulleres de sol, crema solar, sac de dormir, funda de vivac, manta tèrmica, màrfega, frontal i aigua (mínim 2L).

Important portar el mínim d'aigua que us hem posat. Penseu que en tot el cap de setmana NO trobarem aigua.

Material d'escalada: Casc, arnés i peus de gat. El casc i l'arnés el podeu passar a buscar al local en horari de secretaria. 

Pel que fa als peus de gat, els podeu llogar a qualsevol botiga de lloguer de material de muntanya (Vèrtic, Balmat...)

Si teniu T-16 porteu-la ja que l'últim dia per arribar a la UEC agafarem metro i si en teniu, el carnet del super 3.

 

Observacions: Recordem que no es pot portar rellotge. El pagament de la sortida es realitza mitjançant un ingrés al compte de SIM. Poseu el nom de l'infant i del grup al remitent.  El formulari d'inscripcions segueix sense funcionar. Si us plau, recordeu enviar mail per confirmar  Porteu T-16 (si en teniu)

Data límit d'inscripció: Dimecres 5 de maig a les 23:59h

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.