Comuna

Castanyada a Ribes!

Ja ha arribat la tardor, i amb ella les castanyes, els moniatos i els panellets. Per això, el proper cap de setmana anirem a Ribes de Freser per gaudir de la castanyada plegades.

Dissabte anirem amb tren fins a Ribes, a on ens instal·larem al càmping Vall de Ribes. Durant el dia farem activitats conjuntes i trobarem alguna sorpresa pel camí!

El diumenge cada subgrup farà una sortida per la zona aprofitant que estarem envoltats de muntanya. A la tarda tornarem a Barcelona.

 

Recordeu que per apuntar-vos a la sortida us heu d'apuntar mitjançant el formulari de Google que us enviarem per mail, ja que el formulari del web no està actiu

Sortida: Dissabte 23 d'Octubre, a les 9:10 davant del rellotge de l'estació de renfe de Plaça Catalunya.

Arribada: Diumenge 24 d'Octubre, a les 19.30 al local de la UEC (c/Entença, 22).

Preu: 30€ 

Àpats: Cal portar tots els àpats del cap de setmana: esmorzar, dinar i berenar dels dos dies, i sopar de dissabte. Recordeu que Cabres, Marmotes i Tarteres podeu portar fogonet per menjar calent. Pel sopar de dissabte les monis portarem castanyes i moniatos! 

Material:

Roba i calçat de muntanya, roba d'abric (guants, buff, gorro, roba tèrmica, roba impermeable i mitjons gruixuts), sac gruixut, crema solar, ulleres de sol, frontal cantimplora, manta tèrmica, màrfega i moltes ganes de passar-ho bé!

Material Covid: Mascareta i gel hidroalcohòlic.

Observacions: L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 20 d'Octubre a les 23:59h. Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Recordeu que no es poden portar refrescs, walkmans, mòbils, llaminadures o patates fregides. 

Data límit d'inscripció: Dimecres 20 d'Octubre a les 23:59h

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.