Comuna

Celebrem el Nadal al refugi del Rebost

Ja és desembre i això vol dir que ja ha arribat el Nadal a la SIM!
Així doncs, la última sortida de l'any, la celebrarem tots i totes junts/es al Refugi del Rebost, un refugi de muntanya de la UEC que es troba dins del Parc Natural Cadi-Moixerò. Durant el dia de dissabte farem diferents activitats i jocs al voltant de la casa i al vespre els més petits (Glaceres i Piolets) farem cagar el Tió, que vindrà carregadet, i els altres subgrups (Mosquetons, Cabres, Marmotes i Tarteres) trobarem el regal del nostre amic invisible.
Per l'amic invisible, els subgrups grans heu de portar un detallet fet per vosaltres o que no superi els 5€.
El diumenge cada subgrup farà una excursió per la zona, aprofitant les oportunitats que la Serra del Cadí ens ofereix.
Us hi esperem a totes!

Sortida: Dissabte 18 de desembre a les 8:30h al local de la UEC (C/Entença 22).

Arribada: Diumenge 19 de desembre a les 19:30h al local de la UEC (C/Entença 22).

Preu: 35€

Àpats: Esmorzar, dinar, berenar de dissabte i diumenge i el sopar de dissabte. Recordeu que subgrups grans poden portar fogonet. 

Material:

Calçat de muntanya, roba còmode per caminar, roba d’abric (guants, buff, gorro, samarreta tèrmica, mitjons gruixuts i de recanvi, polar, anorac, etc.), roba per la pluja (impermeable i cubre per la motxilla), sac de dormir, crema solar, ulleres de sol, cantimplora (mínim 1,5L), frontal, manta tèrmica.

Els subgrups grans caldrà que portin paraneus, màrfega i el detall de l'amic invisible. 

Observacions: Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides. Si us plau, confirmeu l'assistència al mail de cada subgrup. El formulari d'inscripcions segueix sense funcionar. 

Data límit d'inscripció: Dilluns 13 de desembre a les 23:59h.

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.