Comuna

Cloenda a Calella de Mar

Ha arribat l'última sortida del curs abans dels campaments! Per celebrar el final de curs i l'arribada del bon temps, passarem el cap de setmana a Calella . 

El dissabte anirem amb tren fins a Calella i ens instal·larem al Càmping El Far, on dormirem amb tendes. Passarem el dia a la platja, farem caminades, ens banyarem i proposarem molts jocs!

Diumenge tornarem a la platja per fer diferents activitats que encara no revelarem...

Us hi esperem a tots i a totes!

 

 

Sortida: Dissabte 21 de maig a les 9:00h al Rellotge de Plaça Catalunya.

Arribada: Diumenge 22 de maig a les 19:45h al Rellotge de Plaça Catalunya.

Preu: 25€

Àpats: Cal portar l'esmorzar, dinar i berenar dels dos dies, i el sopar de dissabte. Els monitors portarem aperitiu i beguda, per celebrar el final del curs. Recordeu que els subgrups més grans (a partir de Mosquetons) poden portar fogonet per sopar calent. 

Material:

Bambes, roba còmoda per caminar, roba d’abric per la nit, roba de pluja, sac de dormir (que càpiga dins la motxilla), màrfega, manta tèrmica, cantimplora (2l), frontal, gorra, ulleres de sol, banyador, tovallola i crema solar. 

Observacions: El pagament de la sortida es realitza mitjançant un ingrés al compte de SIM. Poseu el nom de l'infant i del grup al remitent. Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides i tampoc rellotges o telèfons mòbils a les sortides.

Data límit d'inscripció: Dilluns 16 de maig de 2022 a les 23:59h.

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.