Tarteres

Comencem l’any amb jornades culturals a Barcelona

Ja tenim aquí la primera sortida del 2022! Aquesta vegada, ens reunirem totes i tots dissabte, i passarem el dia al barri de l'Eixample d'una manera molt especial.  

Aquesta és una sortida cultural una mica singular, ja que comptarem amb la col·laboració de l'escola lliure el Sol, una cooperativa de serveis de formació d’iniciativa social sense ànim de lucre, que es dedica a la formació en el món de l’educació en el lleure i l’associacionisme a Catalunya, amb qui farem un taller en perspectiva de gènere enfocat a cada grup d'edat. Així com del Forn de teatre Pa'tothom, una entitat de teatre especialitzada en Teatre de l'Oprimit (A. Boal) amb el que desenvolupa diferents projectes per a la defensa dels Drets Humans, la lluita per a l’erradicació de pràctiques que generen exclusió social i en la cerca de models socials alternatius. 

Dit això, al matí ens dividirem per grups d'edat i farem tallers de sensibilització i sostenibilitat, entre els quals farem el nostre propi boc'n'roll! Alhora que, com hem dit abans, el taller amb l'escola lliure el Sol. 

A la tarda Cabres, Marmotes i Tarteres gaudirem de la peça de teatre 'Mustafà és al replà' que durà a un debat posterior per treballar el racisme. I Glaceres, Piolets i Mosquetons veurem una pel·lícula sorpresa d'allò més emocionant en un gran projector que també ens farà reflexionar. 

Aquesta sortida està pensada amb molta dedicació i creiem que és important que totes aquelles i aquells que puguin venir, vingueu, ja que són activitats que no tenim l'oportunitat de fer a la UEC gaires vegades i que tracten temes que són SUPER importants avui en dia i de cara al creixement personal i en col·lectiu dels infants, especialment en entitats com la nostra.

Sortida: Dissabte 22 de Gener a les 10h davant l'escola Auró (c/Mallorca 106)

Arribada: Dissabte 22 de Gener 19h al local de la UEC (C/Entença 22).

Preu: 17€

Àpats: Dinar i berenar de dissabte. 

Material:

Roba còmode i moltes moltes ganes d'aprendre i gaudir!!

Observacions: Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos.  Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides.  Si no us funciona el formulari, si us plau envieu mail de confirmació al mail de subrup. 

Data límit d'inscripció: Dilluns 17 de Gener a les 23:59h.

Ho sentim, les inscripcions per aquesta sortida estan tancades.